The Latest

beauty

dpc (dear pure care) pink aura cushion

Hey guys balik lagi sama gw kali ini gw bakal ngereview salah satu cushion baru yang sudah jadi favourite gw. So as usual gw iseng iseng cobain makeup baru lagi dari Charis !

beauty

ouai rose hair & body oil review

Hey guys back again with me kali ini gw mau bahas tentang produk hair care! Jarang jarang bahas produk hair care ya soalnya gw itu jarang banget ganti ganti produk rambut, biasanya kalo gw udah cocok ya beli itu terus aja produknya yang sama hehe.

beauty

snp products review in english

Hey guys, how are you? This time, I want to share with you a review of SNP products!

Beauty

beauty

dpc (dear pure care) pink aura cushion

Hey guys balik lagi sama gw kali ini gw bakal ngereview salah satu cushion baru yang sudah jadi favourite gw. So as usual gw iseng iseng cobain makeup baru lagi dari Charis !

beauty

ouai rose hair & body oil review

Hey guys back again with me kali ini gw mau bahas tentang produk hair care! Jarang jarang bahas produk hair care ya soalnya gw itu jarang banget ganti ganti produk rambut, biasanya kalo gw udah cocok ya beli itu terus aja produknya yang sama hehe.

View All

Personal

personal

valentines day means: more self love

Been 2 weeks not posting any contents feels like there's something missing! And without notice, there will be two big days in one week! Yep, Valentines on 14 the February and Chinese new year only within two days from Valentine! 

personal

channeling my inner childhood

So yesterday I was about to start writing content for the outfit that I wear in this pic, I was so confused about what I have to write related to this outfit

View All

Instagram Feed

Back To Top