The Latest

beauty

ouai rose hair & body oil review

Hey guys back again with me kali ini gw mau bahas tentang produk hair care! Jarang jarang bahas produk hair care ya soalnya gw itu jarang banget ganti ganti produk rambut, biasanya kalo gw udah cocok ya beli itu terus aja produknya yang sama hehe.

beauty

snp products review in english

Hey guys, how are you? This time, I want to share with you a review of SNP products!

beauty

lab no. 4sp sunblock cushion review.

Hey guys kali ini gw bakalan nge-review produk yang cukup unik yaitu Lab No. cushion sunblock. Seperti yang kalian tahu gw tergabung di dalam Charis Celeb jadi gw punya kesempatan untuk coba produk-produk yang ada di Charis dan bikin reviewnya.

Beauty

beauty

ouai rose hair & body oil review

Hey guys back again with me kali ini gw mau bahas tentang produk hair care! Jarang jarang bahas produk hair care ya soalnya gw itu jarang banget ganti ganti produk rambut, biasanya kalo gw udah cocok ya beli itu terus aja produknya yang sama hehe.

beauty

snp products review in english

Hey guys, how are you? This time, I want to share with you a review of SNP products!

View All

Personal

personal

valentines day means: more self love

Been 2 weeks not posting any contents feels like there's something missing! And without notice, there will be two big days in one week! Yep, Valentines on 14 the February and Chinese new year only within two days from Valentine! 

personal

the new year resolution

Still can’t believe 2017 is about to end in nearly few more days . All the things that have been passed all the time and become a new lesson for us all. The new day will always be a new beginning for us to be a better person in everything.

View All

Instagram Feed

Back To Top