The Latest

beauty

charis madecassoside cica cream review

Hey guys balik lagi di review kali ini gw mau ngebahas tentang cream madecassoside dari brand charis. Kalo kalian follow gw pasti kalian udah liat gw bikin mini review di IGtv

beauty

how to spot the difference between fake & original the ordinary niacinamide

Hey guys how  r u? Kayanya gausa pakai intro lagi buat open content ini karna gw tahu banget kalian pasti kesel sama gw kenapa gw mau bahas konten ini aja lama banget padahal sudah janji dari bulan bulan kmaren tapi kagak dipost –post. Gw gamau kasi alesan lagi jadi gw bakalan langsung jump in ke isi kontennya!

beauty

for skin sake matrixyl 3000 eye gel review

Hi guys! Kali ini gw bakal bahas tentang eyecream dari local brand tapi dibuat diluar negeri. Sebelum ke pembahasan tentang produknya, gw ingin tahu point of view kalian tentang eye cream or eye gel or what ever u called it ?

Beauty

beauty

charis madecassoside cica cream review

Hey guys balik lagi di review kali ini gw mau ngebahas tentang cream madecassoside dari brand charis. Kalo kalian follow gw pasti kalian udah liat gw bikin mini review di IGtv

beauty

how to spot the difference between fake & original the ordinary niacinamide

Hey guys how  r u? Kayanya gausa pakai intro lagi buat open content ini karna gw tahu banget kalian pasti kesel sama gw kenapa gw mau bahas konten ini aja lama banget padahal sudah janji dari bulan bulan kmaren tapi kagak dipost –post. Gw gamau kasi alesan lagi jadi gw bakalan langsung jump in ke isi kontennya!

View All

Personal

personal

the new year resolution

Still can’t believe 2017 is about to end in nearly few more days . All the things that have been passed all the time and become a new lesson for us all. The new day will always be a new beginning for us to be a better person in everything.

personal

valentines day means: more self love

Been 2 weeks not posting any contents feels like there's something missing! And without notice, there will be two big days in one week! Yep, Valentines on 14 the February and Chinese new year only within two days from Valentine! 

View All

Instagram Feed

Back To Top