The Latest

beauty

3act vitamin c melatonin serum

Hey guys balik lagi wakakak kalian pasti udah kesel banget ya sama gw gara gara gaperah konsisten kalo upload. Maafin ya guys gw blkgn ini memang lagi sibuk banget kejer target kerjaan jd urusan konten dan peristagraman lagi sering ke postphone.

beauty

charlotte tillbury makeup products review

Hey guys kali ini gw bakalan review 3 makeup product dari  brand high end yang cukup well known yaitu Charlotte Tillbury. Charlotte Tillbury adalah seorang makeup artist asal UK

beauty

i found out my skin is not what i think it is.

Hey guys balik lagi gw mau share pengalaman baru gw yang bener bener mindblown dan pastinya mengajarkan gw hal baru agar gw bisa bijak dalam ber skincare. Jadi kmaren ini di tanggal 20 agustus 2019 gw dapet offering dari Fave untuk visit beauty clinic Skinovation yang terletak di kawasan Thamrin Residence Jakarta Pusat.

Beauty

beauty

3act vitamin c melatonin serum

Hey guys balik lagi wakakak kalian pasti udah kesel banget ya sama gw gara gara gaperah konsisten kalo upload. Maafin ya guys gw blkgn ini memang lagi sibuk banget kejer target kerjaan jd urusan konten dan peristagraman lagi sering ke postphone.

beauty

charlotte tillbury makeup products review

Hey guys kali ini gw bakalan review 3 makeup product dari  brand high end yang cukup well known yaitu Charlotte Tillbury. Charlotte Tillbury adalah seorang makeup artist asal UK

View All

Personal

personal

channeling my inner childhood

So yesterday I was about to start writing content for the outfit that I wear in this pic, I was so confused about what I have to write related to this outfit

personal

valentines day means: more self love

Been 2 weeks not posting any contents feels like there's something missing! And without notice, there will be two big days in one week! Yep, Valentines on 14 the February and Chinese new year only within two days from Valentine! 

View All

Instagram Feed

Back To Top